Goed nieuws!

We zijn het nieuwe jaar goed gestart met een nieuwe overeenkomst met Dudok voor de bouw van de woningen voor ons initiatief. Het heeft wat voeten in de aarde gehad en veel tijd gekost, maar we kunnen een doorstart maken. In bijgaand persbericht wordt het nieuws wereldkundig gemaakt. 
We zullen in de komende periode de invulling van de woningen verder uitwerken met Dudok. Doel is dat we dit jaar nog de eerste paal in de grond slaan en eind 2023 kunnen wonen. Nog even geduld dus, maar het perspectief is terug.

https://www.dudokwonen.nl/media/2083/210107-ondertekening-intentieovk-vlnr-mathijs-smit-elise-zomer-bestuurdleden-stichting-wisjh-en-robert-jan-sliep-directeur-woonbedrijf-dudok-wonen.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.