Nieuw woonitiatief WISjH

Welkom op de site van WISjH!

WISjH (WoonInitiatief Speciale jongeren Hilversum) is een stichting met als doelstelling om jongvolwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking te begeleiden in het wonen en werken en hen hierbij passende zorg te bieden.

De Stichting vertegenwoordigt een ouderinitiatief en werkt actief samen met Dudok Wonen (woningcorporatie) en Amerpoort (zorgverlener) om een passende woon- en leefomgeving te realiseren. Dit plan zal gerealiseerd worden in het nieuw te realiseren woningplan NieuwZuid in Hilversum (op het huidige Zuiderheide terrein). In 2020 komen de woningen beschikbaar voor onze deelnemende jongeren.

Deze site is nog in ontwikkeling. U kunt op deze site alle nu beschikbare informatie over ons initiatief lezen en contact met ons opnemen voor vragen of voor deelname. Op dit moment is er een wachtlijst. Maar jongeren die voldoen aan het bewonersprofiel kunnen zich wel aanmelden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.